Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τέντες
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
Tεντοτεχνική | Συστήματα Σκίασης - Τέντες Λευκάδα

Ομορφαίνουμε και κάνουμε πιο χρηστικό τον χώρο για εσάς και την οικογένεια σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές χαράς με την οικογένεια και τους φίλους σας στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εταιρεία μας “Τεντοτεχνική” η οποία εδρεύει στη Λευκάδα, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα από τέντες παντός τύπου, χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες (με αυτοματισμούς -  βραχίονες με μοτέρ), σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε την ιδανική τέντα για την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 
 
 
 
 

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει τη μελέτη του χώρου σας και την εγκατάσταση της τέντας από την αρχή ή να αντικαταστήσει τα τεντόπανα στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την επισκευή ή τη συντήρηση της παλιάς σας τέντας προσφέροντας σας εγγυημένες υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.


ΤΕΝΤΕΣ

 Τέντες με αντιρίδες
 Τέντες με βραχίονες
 Τέντες με ριντό
 Τέντες σε μπάρα
 Τέντες καποτίνα

Οι τέντες που σας προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο και την βροχή.
 
 
 
 


ποικιλία χρωμάτων & υφασμάτων

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του χώρου σας παρέχουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να διαλέξετε την τεντα που ταιριάζει στο χώρο και την αισθητική σας. Διαθέτουμε τεντόπανα άριστης ποιότητας, αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ήλιο, που συνοδεύονται από πολυετή εγγύηση.

 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ ώστε να φροντίσουμε να επιλέξετε το σύστημα σκίασης ή την τέντα που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων που συνοδεύονται με πολυετή εγγύηση αλλά και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των τεντών σας.
 
​Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για μια δωρεάν μελέτη στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και τα γύρω νησιά.