Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τεντοπέργκολες
 
 
 
 
ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Tεντοτεχνική | Συστήματα Σκίασης - Τέντες Λευκάδα

Για μεγάλους χώρους που χρήζουν προστασία από τον ήλιο, η τεντοπέργκολα αποτελεί μία πολύ καλή και όμορφη λύση για οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους. 

Είναι μια κατασκευή η οποία προσφέρει αρχιτεκτονική ομορφιά, προστασία από τις έντονες βροχοπτώσεις και το δυνατό αέρα. Αυτά τους τα πλεονεκτήματα, τις κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις ζήτησης για ένα σύγχρονο κτίριο.

 
 
 
 


Η εταιρεία μας "Τεντοτεχνική" η οποία εδρεύει στην Λευκάδας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων όσον αφορά τον χώρο της σκίασης. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι η κατασκευή τεντοπέργκολας σε κάθε χώρο.

Οι τεντοπέργκολες μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντοτε με την αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας. Μπορούν να εφαρμοστούν για την κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων. Εξασφαλίζουν ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα στους αίθριους χώρους του σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Η έμπειρη ομάδα μας σας εγγυάται για την αντοχή της τεντοπέργκολας σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με στόχο την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους αλλά και την δημιουργία ενός παραδισένιου χώρου, στον οποίο μπορεί κανείς να απολαμβάνει όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και καιρού όμορφες στιγμές με φίλους και συγγενείς.

 
 
 
 
 
 
 
Έχοντας εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό από τεντοπέργκολες σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους στην Λευκάδα, η εταιρεία μας, μπορεί να σας καλύψει σε οποιαδήποτε απαίτηση έχετε για αυτού του είδους τα συστήματα σκίασης με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.
 
​Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για μια δωρεάν μελέτη στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και τα γύρω νησιά.