Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τεντοτεχνική | Συστήματα Σκίασης - Τέντες Λευκάδα
 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των συστημάτων σκίαση, μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή και συντήρηση των τεντών σας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 

ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
Αξιόπιστα και δυναμικά είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα εύρος λύσεων που υπόσχονται αντοχή, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική στο χώρο σας.
 
 
 
 

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, με στόχο να σας εξασφαλίσουμε αξεπέραστη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 

​ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και τα γύρω νησιά.
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
oμορφαίνουμε & κάνουμε πιο χρηστικό τον χώρο σας

Η εταιρεία μας “Τεντοτεχνική” η οποία εδρεύει στη Λευκάδα, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα από τέντες παντός τύπου, χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες (με αυτοματισμούς -  βραχίονες με μοτέρ), σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε την ιδανική τέντα για την οικία, το εξοχικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο...


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
για μεγάλους χώρους που χρήζουν προστασία από τον ήλιο

Οι τεντοπέργκολες μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντοτε με την αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας. Μπορούν να εφαρμοστούν για την κάλυψη μικρών και μεγάλων επιφανειών είτε σαν διακοσμητική κατασκευή είτε σαν συνδυασμός συστημάτων σκίασης εξωτερικών χώρων...


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ