Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ
Συστήματα Σκίασης - Τέντες Λευκάδα

Η εταιρεία μας “Τεντοτεχνική” η οποία εδρεύει στην Λευκάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των συστημάτων σκίασης, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Λευκάδα.

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σχεδιάσουμε και κατασκευάσουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης και ηλιοπροστασίας που καλύπτουν τις απαιτητικές ανάγκες σας.

 
 
 
 
 
 

Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από τέντες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ καθώς και τις καλύτερες επιλογές για πέργκολες, ζελατίνες, αντιανεμικά, κασετίνες και όλες τις τελευταίες μεθόδους σκίασης.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της σκίασης, δοκιμάζουμε μηχανισμούς και ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη με ποιοτικές και εξατομικευμένες λύσεις σκίασης.

Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε όλη τη Λευκάδα, με τέντες και κατασκευές παντός τύπου που διακρίνονται όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά και για την υψηλή αισθητική τους.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους ανθρώπους, με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που έφεραν την Τεντοτεχνική στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατών.
 

 
 
 
 


εμπειρία & επαγγελματισμός

Έχοντας μία μακρόχρονη πείρα στον τομέα των συστημάτων σκίασης και με πολλές κατασκευές στην ευρύτερη περιοχή της Λευκάδας, η εταιρεία μας μπορεί να κάνει πραγματικότητα την κατασκευή που εσείς φαντάζεστε.

 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα σας και χωρίς καμία επιβάρυνση, η έμπειρη ομάδα μας θα έρθει στο χώρο σας για να μελετήσει τις ανάγκες σας και να σας δώσει την καλύτερη και πιό συμφέρουσα για εσάς λύση για την σκίαση του χώρου σας.
 
​Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
για μια δωρεάν μελέτη στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λευκάδα και τα γύρω νησιά.